Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 13.11.2023 11:07
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

13 листопада 2023 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з керівниками виконавчого комітету, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради було обговорено питання пов'язані з діяльністю ради.

  Інспектор Великоплосківської сільської ради надав інформацію щодо двох адміністративних правопорушень, які були вчинені на території ради та  розповів про проведення відповідної роботи до цих правопорушень.

   Обговорено діяльність і розглянуті дії, які проводив фінансовий відділ та відділ бухгалтерського обліку та звітності. Начальник фінансового відділу проінформувала, що Верховна Рада ухвалила закон «Про Державний бюджет України на 2024 рік», підтримала законопроект №10037, яким пропонується переспрямувати ПДФО з забезпечення військових з місцевих до державного бюджету.

   Начальник відділу комунального господарства та благоустрою наголосив, що на території громади проводиться робота по висадженню дерев та квітів.

   У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей доповіла, що на минулому тижні було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини, де комісією було прийнято рішення по звільненню опікуна та призначення нового опікуна неповнолітній дитині. Також проінформувала, що від Благодійного Фонду «Вітри Змін» надана гуманітарна допомога у вигляді наборів зимового одягу родинам з дітьми, які потребують соціальної підтримки віком від одного до чотирнадцяти років.

   Визначено результати та оцінено ефективність виконання поставлених завдань КП «Сількомунгосп».

   Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму – Володимир Ярочкін повідомив, що в навчальних закладах вже планується початок паливного сезону.

   Головний спеціаліст відділу освіти наголосила, що на цьому тижні планується провести Благодійний концерт та ярмарок  на підтримку ЗСУ до Дня працівників сільського господарства.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень