Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 09.10.2023 11:26
Кількість переглядів: 172


Фото без опису

9 жовтня 2023 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з керівниками виконавчого комітету, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

На початку наради хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Фото без опису

У рамках наради було обговорено питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Проаналізовано роботу відділу комунального господарства та благоустрою, визначено проблеми, що виникають на території громади та шляхи їх вирішення.

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення наголосила, що триває робота щодо надання субсидій мешканцям громади та забезпечення внутрішньо-переміщених осіб (ВПО) допомогою.

З начальником відділу освіти було обговорено питання стосовно початку опалювального сезону в закладах освіти. Була поставлена задача перевірити  технічний стан опалюваних систем, щоб упевнитися в їхній надійності та ефективності. Також позначили для подальшого розгляду питання щодо термінів та тривалості осінніх канікул в закладах освіти.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень