Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 02.10.2023 10:58
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

2 жовтня 2023 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з керівниками виконавчого комітету, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

 

У рамках наради було обговорено питання, пов'язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

 

З інспектором Великоплосківської сільської ради був провеведений аналіз щодо правопорушень, які виникають на території громади та шляхи їх вирішення. 

 

Обговорено діяльність фінансового відділу та відділу бухгалтерського обліку. 
 

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Начальник відділу соціального захисту населення наголосила, що зараз розпочинається період надання субсидій та продовжується робота з внутрішньо-переміщенними особами.

 

Також було проаналізовано роботу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», визначено результати та оцінено ефективність виконання поставлених завдань. 

 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень