Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо з Днем працівників освіти!

Дата: 01.10.2023 08:02
Кількість переглядів: 411

Фото без опису
Шановні друзі!

Є свято людей, які приходять у наше життя та залишаються у ньому назавжди, які щедро засівають благодатні ниви – дитячі душі знаннями, любов’ю до Батьківщини, її народу і землі. Ці люди – вчителі.

Кожен з нас пам’ятає і цінує свою рідну школу, своїх вчителів, особливо першого вчителя, який відкрив нам дорогу в подальше життя. Ставши дорослими батьки приводять вже своїх дітей до школи та впевнені, що саме вчителі допоможуть дітям отримати потрібні знання і реалізувати свої здібності.

Дорогі працівники освіти!
Саме зараз, коли зростає роль якісної освіти в сучасному світі, Ваша благородна місія як ніколи важлива для суспільства, його сталого розвитку та перспектив майбутнього. Ваша самовіддана праця сприяє виховуванню соціально активних громадян і справжніх патріотів України, які успішно адаптуються до нових економічних та суспільно-політичних умов.

З нагоди Вашого професійного свята – Дня Вчителя, щиро вітаю і досвідчених педагогів, і вчителів, які роблять перші впевнені кроки на педагогічній ниві, і всіх працівників технічного персоналу закладів освіти, людей, які самовіддано працюють та забезпечують умови для безперебійної роботи шкіл в той час, коли кожна година навчання в закладі надважлива саме сьогодні!

Бажаю міцного здоров’я Вам та Вашим сім'ям, енергії та натхнення для реалізації нових творчих планів у професійній діяльності, невичерпної наснаги й оптимізму у всіх Ваших справах, добробуту, життєдайної сили, безхмарних та світлих, мирних днів у нашій Незламній країні!

З повагою
Великоплосківський сільський голова
Іван БАТУРІН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень