Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Проведено комплексну перевірку діяльності виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради з питань здійснення делегованих повноважень

Дата: 25.09.2023 17:04
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Роздільнянської районної державної адміністрації від 13 вересня 2023 року №148/од-2023 до Великоплосківської сільської ради завітала робоча група у складі представників Роздільнянської районної військової адміністрації. Головною метою її візиту є здійснення планової перевірки діяльності виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради з питань виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади.

У своїй роботі представники Роздільнянської районної військової адміністрації керувалися постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 1999 року №339 та розпорядженням голови райдержадміністрації від 17 травня 2022 року № 9/А-2022 «Про організацію контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади».

Виконуючи перевірку робоча група переконалася, що дії виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради відповідають законам і нормативним актам. Було детально проаналізовано роботу виконавчого комітету включаючи його фінансову, організаційну та адміністративну діяльність.

За результатами перевірки Роздільнянською РВА буде підготовлено акт на затвердження начальнику районної державної (військової) адміністрації, а у разі виявлення порушень будуть надані рекомендації громаді щодо їх усунення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень