Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 22.09.2023 16:35
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Відповідно до Регламенту роботи виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, розпорядження сільського голови та плану роботи, 22 вересня 2023 року  відбулуся засідання виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Івана Батуріна.

На своєму засіданні члени виконавчого комітету  розглянули низку питань порядку денного та по кожному прийняли відповідне рішення.

 

За поданням  Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради були розглянуті питання  та прийняті рішення про призначення опікуном громадянина неповнолітньої дитини-сироти та про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав батька по відношенню двох малолітніх дітей.

 

Іриною Звягінцевою – начальником відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення надано інформацію щодо надання соціальної послуги «Догляд вдома». В результаті розгляду даного  питання виконавчим комітетом прийнято рішення про зняття за з обліку двох сімей.

 

Виконавчим комітетом було розглянуто питання про закріплення територій для здійснення виїзної (виносної) торгівлі та тимчасової святкової торгівлі (ярмарок) на території населених пунктів Великоплосківської сільської ради та прийнято рішення закріпити території згідно схемам(додаються):

  1. с. Великоплоске – територія біля площі Будинку Культури.
  2. с. Слов’яносербка – територія біля магазину та перед площею БК.
  3. с. Тростянець – територія біля парку та на площі перед БК.
  4. с. Новосавицьке – територія навпроти адміністративної будівлі старостиньского округу.

 

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань проінформувала про заяви, які надійшли від  громадян з питань уточнення адреси житлового будинку. За розглядом питань виконком  вирішив уточнити адреси об’єктів нерухомого майна, а саме житлових будинків за адресами: вул. Перемоги та вул. Лікарняна в селі Великоплоське Роздільнянського району Одеської області.

Також виконавчим комітетом було розглянуто питання щодо списання транспортних засобів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень