Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До Дня Усиновлення проведено урочистий захід на території Великоплосківської громади

Дата: 22.09.2023 14:39
Кількість переглядів: 693

Фото без опису17 вересня 2023 року у Великоплосківській громаді проведено урочистий захід, присвячений Дню Усиновлення. Це свято було встановлено в Україні, як данина подяки й поваги людям, які не побоялися взяти дитину у свою родину, дарують їй батьківську любов та турботу.

Під час проведення заходу Великоплосківський сільський голова Іван Батурін з великою повагою привітав цих людей зі святом та подякував їм за їх благородну місію. Сільський голова громади у своїй промові зазначив, що в такий важкий час треба цінувати тих, хто знаходиться поруч та берегти один одного, висловив вдячність нашим піклувальникам та опікунам за активну участь у вихованні дітей в сім’ї, за створення сприятливих умов для забезпечення всебічного розвитку дітей.

До привітань опікунів та дітей долучилися секретар сільської ради Сергій Шлюшкін та начальник Служби у справах дітей Світлана Кравцова, які також сердечно привітали шановних опікунів, піклувальників та їх діточок з цим особливим святом, яке є відзнакою їхньої неймовірної місії та любові.

Цей урочистий захід проведено у дні, коли в Україні йде війна, але особливо в цей час це свято є виразом нашої вдячності та підтримки для наших опікунів, нагадуванням всім про важливість сімейної любові та підтримки у формуванні майбутнього нашої громади.

Відповідно до розпорядження Великоплосківського сільського голови кожного опікуна нашої громади нагороджено Почесною грамотою та пам’ятним подарунком, діти отримали солодкі подаруночки, які придбані з місцевого бюджету згідно Програми підтримки та забезпечення прав дітей  Великоплосківської сільської ради «Щаслива дитина – успішна родина» на 2023 – 2025 роки.

А далі відео з проведеного заходу до Дня Усиновлення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень