Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 18.09.2023 11:18
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

18 вересня 2023 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з керівниками виконавчого комітету, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

На нараді було проаналізовано роботу з благоустрою, розглянуто питання пожеж та інші проблеми, що виникають на території громади та шляхи їх вирішення.

Обговорено діяльність фінансового відділу та огляд дій, які проводяться відділом минулого тижня.

У рамках наради проаналізували соціальний стан мешканців громади. Продовжується робота відділу сім'ї, молоді та соціального захисту населення, а також адміністраторів ЦНАП у старостинських округах по наданню субсидій  та інших послуг мешканцям нашої громади.

Начальник Служби у справах дітей наголосила, що продовжується робота з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Також на нараді було розглянуто питання щодо прийняття рішення про можливість торгівлі в спеціально відведених місцях на території громади. Подальший  розгляд цього питання відбудеться на черговому засіданні виконавчого комітету.

Визначили пріоритети та плани на наступний тиждень. Також розглянули з представниками закладів освіти план проведення заходів до Дня села Великоплоске.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя та розвитку нашої громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень