Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановна громадо! ЗУСТРІЧАЄМО ЖИВИМ КОРИДОРОМ в с. Тростянець ГЕРАЩЕНКА ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА, аби віддати шану загиблому захиснику України!

Дата: 13.09.2023 11:47
Кількість переглядів: 214

Шановні земляки! 

ЗУСТРІЧАЄМО ЖИВИМ КОРИДОРОМ 14.09.2023 (ЧЕТВЕР) об 11:00 год. 
в с. Тростянець ГЕРАЩЕНКА ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА, аби віддати шану загиблому захиснику України!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ВОНИ ЖИВУТЬ ВІЧНО…

РS інформація щодо вистраювання колони зустрічаючих буде згодом

 

Фото без опису

Шановна громадо!

Відповідно до розпорядження Великоплосківського сільського голови від 13 вересня 2023 року №165/02-04 "Про оголошення дня жалоби на території
Великоплосківської сільської ради"

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вшанування пам’яті загиблого у російсько-українській війні  військовослужбовця – жителя села Тростянець Великоплосківської сільської ради Володимира ГЕРАЩЕНКА:

1. Оголосити на території Великоплосківської сільської ради –  14 вересня 2023 року Днем жалоби.

2. На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного прапора України, з чорною стрічкою, на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності.

3. Вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання        14 вересня о 9:00 год., по можливості зупинити на цей час виробничий процес та зупинити рух громадського та приватного транспорту.

4. Обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та закладах громадського харчування, в громадському та приватному транспорті до 24:00 год. 14 вересня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень