Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Хай навчання в радість буде, хай наука не забуде. Вітаємо з Днем знань!

Дата: 01.09.2023 11:00
Кількість переглядів: 1092

                                                                         …А можна, Україно, ми зустрінемо
                                                                         Дітей у школах, бо пусті стоять?
                                                                         Ми ж їм нічим дитинства не замінимо,
                                                                         Їм треба жити, нам же їх навчать…
                                                                                                                 І. Москаленко

 


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 року № 711 "Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні"  надано старт новому навчальному 23/2024 року у всіх навчальних закладах Великоплосківської громади.

Дякую усім, від кого залежало цей старт наблизити та розпочати! Насамперед подяка та низький уклін захисникам за можливість лунати дзвоникам у наших школах. Дякую працівникам освіти громади, батькам, які допомагають зробити кращі умови для навчання та виховання наших дітей. Подяка сільгоспвиробникам, платникам податків усіх рівнів за вчасні внески до бюджету громади. Завдяки згуртованості, єдності, розумінню та спільній турботі про дітей, сьогодні ми виходимо на рівень офлайн-навчання в усіх закладах освіти Великоплосківської сільської ради.

Попереду навчальний рік – шлях нелегкий, на якому зустрічатимуться перешкоди та труднощі, але бажаю усім віри, впевненості та упертості в подоланні усіх негараздів. Бажаю усім учасникам навчального процесу  перемог від місцевого до світового рівня! Звертаюсь до учнівської спільноти! Тільки за великим бажанням ви зможете згризти граніт науки і стати розумними, досвідченими людьми – достойними громадянами нашої держави! Ми – дорослі, у всьому вам допоможемо, усьому навчимо та підкажемо.

Дорогі друзі!
Великоплосківська громада вітає вас зі СТАРТОМ – 1 вересня 2023 року та  чекає на вас на ФІНІШІ – 28 червня 2024 року з переможними результатами та повними сил та сподівань на радість батькам, вчителям, на користь нашій громаді та нашій країні!

Все є Великоплосківська громада!
Все є Україна!

Великоплосківський сільський голова
Іван БАТУРІН

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень