Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВІЦЕ-ЧЕМПІОНИ турніру з футболу 🥈🏆⚽

Дата: 27.08.2023 18:04
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

25.08.2023 р. на центральному стадіоні Великої Михайлівки відбувся товариський дитячий турнір з футболу у форматі 8+1 до Дня Незалежності України. В якому прийняли участь 6 команд, згідно жеребкування розподілилися на 2 групи А і Б.

У першій грі наші юнаки Великоплосківської громади зустрілися проти господарів ДЮСК "Атлетик" впевнено перемігши з рахунком 3:1, дублем відзначився забивши 2 гола Станіслав Балан ⚽⚽ та зі стандарту замкнув головою Кирило Труханов ⚽ (молодший).
Далі 2 матч проти Степанівської ТГ виявився ще результативним та виграли 4:0. Забивали голи на любий смак: Кирило Труханов (старший) - 2 голи(дубль)⚽⚽ та Станіслав Балан ⚽⚽ дубль.
Потім півфінал Великоплоске - "Юніор" Степанівська громада 1:0 розписався у воротах суперника Балан С. ⚽ Гра була напружена, але долю путівки до фіналу вирішив один забитий гол.
Фінал знову звів найсильніші команди турніру Велика Михайлівка "Атлетик" - Великоплоске 1:0 нажаль поступилися, бо суперник виявився більш досвідченим та прагматичним. Перші срібні медалі 🥈 до скарбниці та кубок 🏆 віце-чемпіони! Зате кращим бомбардиром став Станіслав Балан ⚽⚽⚽⚽⚽ забивши 5 голів.
Всіх дітей у такий спекотній літній день пригостили морозивом та водою. Команди призерів нагороджені кубками, медалями, грамотами, призами та статуетками.

Індивідуальні грамоти отримали Іванов Роман - кращий гравець з нашої команди та Бойнічан Андрій - найкорисніший гравець-воротар, який до кінця надійно ловив та відбивав м'ячі біля своїх воріт.
Команди зайняли такі місця по результатам всіх матчів:
1 м. - ДЮСК "Атлетик" Велика Михайлівка
2 м. - "Великоплоске" збірна Великоплосківської громади
3 м. - "Веселий Кут" Новоборисівка
4 м. - "Юніор" Степанівська ТГ
5 м. - "Альянс" Степанівська ТГ
6 м. - Степанівська громада
Вдячний керівникам громади та депутатам сільської ради за можливість дітям приймати участь у футбольних турнірах!!!
Бажаємо мирного неба!
Слава ЗАХИСНИКАМ України 🇺🇦! ! !
Навіки Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень