Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Благодійний концерт в підтримку ЗСУ до Дня Незалежності України!

Дата: 25.08.2023 17:15
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

24 серпня 2023 року у Слов’яносербському СБК відбувся благодійний концерт в підтримку ЗСУ та з нагоди  Дня Незалежності України. Захід урочисто було відкрито гімном України і патріотичними віршами.  Хвилиною мовчання  вшанували загиблих бійців, воїнів визволителів, які загинули за рідну Україну. Біль втрати за кожним українцем відчував кожний присутній заходу при виконанні  пісні-реквієму «Сльози перемоги».

До урочистого заходу долучився  Великоплосківський сільський голова Іван Батурін. У своєму виступі він підкреслив велике історичне значення визначної дати Дня Незалежності України для кожного українця і незламність духу українського народу. З нагоди 32- річниці незалежності України сільским головою було вручено грамоти Великоплосківської сілської ради кращим працівникам трудових колективів підприємств та установ громади.

На заході були присутні представники територіальної оборони. До вітального слова було запрошено командира Ізмаїльського батальйону територіальної оборони підполковника Кучму Андрія Миколайовича. У своєму виступі він зазначив важливість підтримки один одного та єдності українського народу у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність країни.

На заході привітали творчу молодь громади, призерів обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій край». Вручено дипломи і маленькі подарунки дипломантам та керівникам гуртків закладів освіти та культури громади, вихованці яких зайняли призові місця.

   В цей особливий для українців день творчі колективи закладів культури громади представили патріотичний флешмоб художних номерів.  Героїчне минуле наших предків та героїчне сьогодення надихало на виступ кожного колективу.

Патріотичні пісні подарували присутнім вокальні колективи: ансамбль «Любисток» Слов’яносербського СБК, ансамбль «Тростянецькі дівчата» Тростянецького СБК, Великоплосківський народний хор, народний ансамбль «Слов’янка», ансамбль «Ягідки» та гурт «Красуні» Великоплосківського СБК. Сольні номери у виконанні Дар’ї Привалової, Полякової Вероніки,  Євсєєвої Катерини, Тетяни Мардарь та Наталії Берізко зачарували своєю мелодійністю та талановитим виконанням.

Танцювальні номери патріотичної тематики від танцювального колективу «PULSE», гурту «Перлина» Слов’яносербського СБК, гурту «Веселі дівчата» Новосавицького СБК та гурту «Палітра» Великоплосківського СБК визвали у глядачів бурні овації.  

Благодійний захід прикрашала виставка з декоративно-прикладного мистецтва «Моя Україна». На виставці були представлені роботи переможців та учасників обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій край», обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості  «Чисті роси».

Впродовж заходу глядачі підтримали творчі колективи оплесками та наших військових благочинним внеском. Ми разом і ми єдині!

Дякуємо жителям Слов’яносербського старостинського  округу в лиці старости Ірині Бондаренко за гостинність і пригощання смачною сюрпою усіх бажаючих на при кінці заходу. Дякуємо начальнику відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради Володимиру Ярочкіну за організацію транспорту для виїзду творчих колективів до Слов’яносербського старостинського округу.

Дякуємо нашим захисникам за можливість проводити заходи, що сприяють розвитку української культури.

Разом до перемоги!

Все буде Україна!


Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень