Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 24.08.2023 07:40
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

Шановна Великоплосківська громадо!

24 серпня є і завжди буде символічним і надзвичайно важливим днем кожного українця, навіть попри намагання ворогів зламати наш дух та знищити нас фізично. Ставлення до Дня Незалежності України радикально змінилося. Цей день набуває ще більшої знаковості, адже волю, свободу і незалежність нам доводиться виборювати зі зброєю в руках. За даними дослідження проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, День Незалежності зараз є одним із трьох найбільш популярних свят в Україні і поступається лише двом головним релігійним святам – Великдень (Пасха) і Різдво Христове.
Людина за своєю природою створена так, що вона завжди прагне до особистої свободи, незалежності й можливості самостійно визначати свою долю. Такі прагнення властиві не тільки окремим людям, а й цілим народам. Таким народом є ми з вами – народ України.
Заплановані урочисті заходи до Дня Незалежності в будь-який момент можуть бути перервані сиреною тривоги. Але ми не зламаємося і гідно відзначимо цей День Незалежності України.
Бажаю кожному жителю громади, кожній родині мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку. Живіть довго і щасливо у квітучій країні, з чудовим настроєм і з великим ентузіазмом, з безмірною любов'ю в серці та вічною любов'ю до Батьківщини. Завжди вірте у свої сили, поважайте один одного, любіть свою країну, шануйте нашу історію, пам’ятайте усіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє!

З повагою Великоплосківський сільський голова
Іван БАТУРІН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень