Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Бронзові 🥉 призери турніру з футболу 🏆⚽

Дата: 23.08.2023 09:59
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

22.08.2023 року на стадіоні "Спартак" у м. Роздільна відбувся дитячий турнір з футболу у форматі 8+1 серед дітей 2009 р.н., присвячений Дню Незалежності України та Державному Прапору України 🇺🇦.
Прийняло участь 6 команд. Згідно жеребу розділилися на 2 групи по 3 команди, зіграли по колу.
1 матч проти господарів із Роздільної видався не очікуваним: ми перші пропусти на початку, але в 2 таймі ми скористалися помилкою захисника і Валентин Панайот зрівняв рахунок 1:1.
2 гра проти Захарівки видалася дуже напруженою. Ми швидко забили на початку гарматним ударом В. Панайот ударив по воротам і воротар помилився, відбивши у свої ворота. Далі за 5 хв. до кінця захарівці зрівняли рахунок, але на останній хвилині ми вирвали перемогу завдяки голу Труханова Кирила.
Вийшли з групи з другого місця у півфінал на 1 місце групи Б проти Степанівки, нажаль поступилися: 1:2 відзначився голом Микита Труханов. І у матчі за 3 місце зустрілися проти Лиманської ТГ, розгромивши їх 5:0, покер забив 4 голи Валентин Панайот та Максим Мисько.
 Голова Роздільнянської МТГ Валерій Шовкалюк та головний суддя Максим Попов привітали переможців та учасників турніру. Команди, які зайняли призові місця були нагороджені кубками, медалями та грамотами.
Кращим бомбардиром став гравець нашої команди Валентин Панайот забивши ⚽⚽⚽⚽⚽⚽ 6 голів та отримав пам'ятну статуетка та грамоту.
Вдячність голові громади Івану Батуріну та начальнику відділу освіти Володимиру Ярочкіну 🤝 за сприяння участі дитячої футбольної команди у турнірі та розвитку футболу у громаді.
Команди посіли такі міста:
1 місце - Роздільна
2 м. - Степанівка
3 м. - Великоплоске
4 - Лиманське
5 - Захарівка
6 - Новоборисівка

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень