Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 15.08.2023 10:58
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

   Відповідно до Регламенту роботи виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, розпорядження сільського голови та плану роботи, 14 серпня 2023 року відбулуся засідання виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Івана Батуріна.

    

    На своєму засіданні члени виконавчого комітету  розглянули низку питань порядку денного та по кожному прийняли відповідне рішення.

 

   Було заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Петрейко, затверджено текст звіту про виконання сільського бюджету Великоплосківської сільської ради за I півріччя 2023 року та рекомендовано для подальшого розгляду на засіданні сесії Великоплосківської сільської ради.

 

    За  поданням  Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради були розглянуті питання  та прийняті рішення про  надання статусу дитині, позбавленої батьківського піклування та подальшого її влаштування до державного закладу на повне державне забезпечення, про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав матері по відношенню п’ятьох дітей, а також надано висновок про доцільність повернення до сім’ї трьох дітей.

     Іриною Звягінцевою – начальником відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення надано інформацію про роботу з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах. В результаті розгляду даного  питання виконавчим комітетом прийнято рішення про зняття з обліку двох сімей.

 

      Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань проінформувала про заяви, які надійшли від  громадян з питань уточнення адреси житлового будинку. За розглядом питань виконком  вирішив уточнити адреси об’єктів нерухомого майна, а саме житлових будинків за адресами: провулок Млиновий та вул. Перемоги в селі Великоплоске Роздільнянського району Одеської області.

  Виконавчим комітетом Великоплосківської сільської ради відповідно до Постанови від 13.07.2011 р. №753 було затверджено перелік суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території громади. Затверджено Положення про комплексну систему відеоспостереження на території Великоплосківської сільської ради, яке визначає процедуру формування, ведення та функціонування комплексної системи відеоспостереження.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень