Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулося позачергове пленарне засідання тридцять шостої сесії восьмого скликання Великоплосківської сільської ради.

Дата: 27.07.2023 12:40
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

27 липня 2023 року о 11:00 годині відбулося позачергове пленарне засідання тридцять шостої сесії Великоплосківської сільської ради у приміщенні сільської ради.

У роботі сесії взяли участь 17 депутатів, сільський голова, керівники структурних підрозділів, працівники апарату сільської ради та старости старостинських округів. Також до засідання приєдналися начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько та директор Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернату Олексій Кравченко.

Розглянуто питання порядку денного, а саме:

1. Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23 грудня № 928- VIII « Про сільський бюджет Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2023 рік»

 Доповідає: начальник фінансового відділу – Олена Петрейко 

   2. Про внесення змін до Комплексної Програми соціальної підтримки населення на 2021-2023 роки «Соціальний захист населення у Великоплосківській сільській раді»

Доповідіє: начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева

    3. Про внесення змін до рішення сільської  ради № 20-VIII від 4 грудня 2020 року «Про утворення Центру надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради та затвердження Положення про нього»

Доповідіє: секретар сільської ради – Сергій Шлюшкін  

Співдоповідач: діловод – Марія Дмитрієва

 4. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин, охорони земель, містобудування та архітектури на території Великоплосківської сільської ради на 2023 рік.

Доповідає: секретар сільської ради – Сергій Шлюшкін

 

 5.Про розгляд заяв громадян з земельних питань.

 

Доповідає: секретар сільської ради – Сергій Шлюшкін

 

6. Про затвердження розпоряджень Великоплосківського сільського голови, прийнятих в межсесійний період (з 23.06.2023 до 27.07.2023 року).

Доповідає: секретар сільської ради – Сергій Шлюшкін 

 

7. Про проведення нормативної грошової оцінки земельних ділянок Великоплосківської територіальної громади

Доповідає: секретар сільської ради – Сергій Шлюшкін

 

8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж території Великоплосківської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області

Доповідає: секретар сільської ради – Сергій Шлюшкін

 

В ході засідання очільник району Сергій Приходько наголосив, що серед  громад Роздільнянського району лише три громади облаштували заклади освіти захисними спорудами та зазначив, що Великоплоськівська громада входить до цієї трійки. Це дозволить розпочати новий навчальний 2023-2024 рік  в очному форматі. Начальник Роздільнянської державної адміністрації висловив подяку депутатському корпусу та керівництву громади за активну громадську позицію.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень