Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо з Днем медичного працівника!

Дата: 27.07.2023 09:25
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

Шановні працівники медичної галузі!

Сердечно вітаю вас  з професійним святом – Днем медичного працівника!

В цей день я хочу висловити глибоку повагу до вас – людей, які щодня роблять надзвичайно важливу та благородну роботу. Ваша професійність, відданість та мужність заслуговують великої подяки. Ви знаходитесь на передовій боротьби зі хворобами, виконуєте складні операції та лікуєте тих, хто потребує допомоги та підтримки. Ваша робота є справжнім подвигом, який надихає нас всіх.

Лікар – це одна з найдавніших та найважливіших професій. Люди, що володіють навичками лікування болю, завжди були і залишаються в пошані.

Відчувати себе здоровим –  це неймовірно цінне відчуття. Спасибі вам за все, що ви робите. Ваша праця –  безцінна. Живіть багато років під мирним небом! Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай ваша професійна кар’єра буде наповнена успіхами та досягненнями, а ваші мудрість та вміння допомагають вам здорово та щасливо жити. Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю. Нехай благословенними будуть ваші дороги, підтримують друзі, колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло!

Хай люди, відвідуючи лікарський заклад, кажуть: «Тут працюють Боги»!       

Будьте здорові, наші янголи-охоронці!

Великоплосківський сільський голова Іван БАТУРІН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень