Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відкриття класу безпеки у Слов’яносербській гімназії

Дата: 24.07.2023 17:00
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

     21 липня у Слов’яносербській гімназії Великоплосківської сільської ради відбулось відкриття «Класу безпеки». Це 2-ий клас безпеки, який відкрився в межах громади. ⠀Його головна мета – навчити школярів основ безпечної поведінки, вберегти їх від ймовірних надзвичайних ситуацій і зробити це в ігровому захопливому форматі з повним зануренням дітей у процес навчання.

    Створення «Класу безпеки»  – це кропітка командна робота керівництва  Великоплосківської сільської ради, депутатського корпусу, спеціалістів відділу освіту, педагогів та учнів.

     Наш «Клас безпеки» - це цілий безпековий простір, що поєднав у собі корисне з приємним. Яскравий, просторий та безпечний клас поділено на спеціальні зони, згідно з вимогами:

• пожежна безпека

• мінна безпека

• цивільний захист

• правила дорожнього руху

• домедична допомога.

     Приміщення обладнали не лише наочними матеріалами, а також справжнім бойовим одягом рятувальників та спорядженням, зразками вибухонебезпечних предметів, інтерактивними цікавинками, продукцією від компанії UNICEF Ukraine, щоб уроки у класі безпеки стали ще цікавішими а  діти різних вікових груп змогли і в теорії, і на практиці навчатися основам пожежної та протимінної безпеки, правилам поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правилам надання домедичної допомоги. Для молодших школярів та дошкільнят створений ігровий куточок.

       На відкриття «Класу безпеки» до Слов’яносербської гімназії  були запрошені  заступник начальника - начальник ВЗНС Роздільнянського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Гложик Віктор Ігорович та головний інспектор ВЗНС Роздільнянського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Гнаткович Андрій Володимирович. Вони провели захоплююче заняття з основ безпечного середовища, правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, відпрацювали алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

       Для дітей організовано перегляд відеоуроку з мінної безпеки , відповідали на запитання, переглянули муляжі небезпечних предметів та засвоїли основні правила поведінки у  небезпечних ситуаціях. Спеціальні захисні костюми працівника ДСНС хотілося приміряти усім, також діти із задоволенням розмальовували відповіді на малюнки-запитання та ділились своїми емоціями з товаришами.

     Дякуємо нашим досвідченим гостям за пізнавальний та захоплюючий захід!

      Дякуємо керівництву Великоплосківської сільської ради та відділу освіти за небайдужість до життя і здоров'я наших дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень