Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Заклади освіти Великоплосківської сільської ради завершили 2022-2023 навчальний рік

Дата: 31.05.2023 13:05
Кількість переглядів: 1199

Фото без опису

Заклади освіти Великоплосківської сільської ради завершили

                        2022-2023 навчальний рік

Сьогодні  в усіх навчальних закладах нашої  Великоплосківської громади   святково завершується нелегкий 2022-2023 навчальний рік, який  був для всіх нас непростим.  Можна  сказати, що він був надскладним за останні роки. Тому святковість  заходу останнього дзвонику  підвищується.

Загалом гучні святкування цьогоріч через війну не передбачені. Заходи у живому форматі будуть короткими і скромними, без гулянь і салютів.

Я згадую як починався 2022-2023 навчальний рік… Першого вересня на  святковій лінійці я сказав, що ми сьогодні святкуємо два свята: по-перше - початок навчального процесу у школах, по-друге – навчальний процес буде здійснюватись в звичайному режимі. Почулись бурні оплески та крики УРА.   

Важливо сьогодні відзначити, що не зважаючи на складність та неординарність ситуації, робота щодо організації освітнього процесу  була проведена на УРА та достатньому рівні. Ми всі разом зуміли організуватися і закінчити цей навчальний рік достойно. Ми впоралися з усіма проблемами та труднощами і навіть багато чому навчилися у цьому процесі. Безапеляційна та одностайна позиція та робота керівництва громади, депутатського корпусу,  апарату  відділу освіти була  і буде в подальшому направлена на створення комфортних та безпечних умов для навчання в звичайному режимі, безоплатне харчування  усіх дітей, підвіз всіх категорій вихованців закладів.   

Насамперед висловлюємо слова вдячності керівникам закладів освіти, які забезпечили організацію очного освітнього процесу в умовах  війни: тут і підготовка найпростіших укриттів, ремонт та облаштування цих приміщень; організація харчування та роботи системи опалення в умовах аварійних відключень електроенергії, забезпечення її автономної роботи;  покращення результатів роботи з обдарованою молоддю; організація учбового процесу закладів в умовах сигналу «повітряна тривога».

Глибока вдячність вчителям та обслуговуючому персоналу учбових закладів школи за самоорганізацію, мобілізацію та своєчасне та відповідальне включення до роботи у складних умовах. Вони  разом  створювали відповідну атмосферу, затишок та порядок, що дало учням змогу показати гідні результати у навчанні,  Всеукраїнських олімпіадах, творчих конкурсах та  спортивних змаганнях.

Окрема подяка батькам  за підтримку та любов до своїх дітей, за розуміння ситуації, терпіння та толерантність у відносинах з колективами шкіл, відповідальність в організації навчання вдома. Сподіваємося, що неординарність умов та складність ситуації тільки об’єднає  громаду на шляху до створення кращого освітнього простору для наших дітей.

Свято останнього дзвоника є радісним й водночас сумним. Для когось – це завершення навчального року, для когось – початок самостійної дороги у житті. Для когось – життєвим уроком, наповненим новими відкриттями та важливими подіями, для когось – черговою порцією знань, умінь, навичок.   Для тих, кому належить ще продовжити шкільне навчання, останній дзвоник радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул. Тож від усього серця бажаю учням молодших та середніх класів гарного й цікавого відпочинку, набратися позитивних вражень та сил перед початком нового етапу навчання. А для випускників шкільний дзвінок пролунає востаннє, нагадуючи про те, що дитинство закінчилося і вони ступають на шлях дорослого життя! Під час пандемії та війни  ви всі опанували цінний досвід самоорганізації,  самоосвіти та дистанційні  навчання, які обов’язково стануть всім в нагоді у подальшому житті.

 Від імені виконавчого комітету, депутатів,  від себе особисто бажаю всім нашим учням, випускникам, вчителям , персоналу  закладів, а також батькам наших учнів міцного здоров’я, вдалого та цікавого відпочинку, успіхів і гарних перспектив!
     До скорої  зустрічі!

     Бережіть себе!

     Разом – ми сильні! Разом – ми Україна!

З повагою

Великоплосківський сільський голова  Іван БАТУРІН

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

  Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень