Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шануймо природу!

Дата: 20.04.2023 14:28
Кількість переглядів: 326

У квітні  ми з задоволенням  чекаємо на тепле сонечко, милуємось на першоквіти, працюємо над благоустроєм біля своїх  будинків. Саме тому, мабуть, у квітні  відзначаємо такі дні, як Всеукраїнский день довкілля ( 20 квітня), Всесвітній день Землі ( 22 квітня).

Тематика проведення виховних годин відповідна - екологічний напрямок. Вже поговорили про природу Субботіна Олена Борисівна з 4-А класом, Кравцова Галина Петрівна з 4-Б класом, Кожанова Ольга Василівна з 3 класом, Кожанова Олена Миколаївна з 5 класом на уроці " Пізнаємо природу".

На  уроках діти згадували про правила поводження на природі, цікаві факти про нашу матінку - Землю, переглядали відео, готували проєкти, відповідали на питання різноманітних  вікторин та сортували сміття. Бажаємо, діти, аби ви ніколи не забували про ці знання і завжди їх використовували на практиці аби наша Батьківщина рясніла лише квітами, а не поліетиленовими пакетиками та обгортковим папером.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень