Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулася робоча  зустріч керівників громади та  Роздільнянського районного управління  Головного управління  ДСНС в Одеській області

Дата: 09.02.2023 16:24
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

     8 лютого 2023 року  у  адміністративному приміщені Великоплосківської сільської ради відбулася робоча  зустріч керівників громади та  Роздільнянського районного управління  Головного управління  ДСНС в Одеській області у ході якої було проаналізовано спільну роботу  Служби порятунку в умовах збройної агресії з боку РФ, а також узгодження  планів подальшої роботи.

    Сільський голова Іван БАТУРІН та керівник Роздільнянського районного управління   ДСНС  Олексій РОМАНЕНКО  розглядали  актуальні питання щодо недопущення надзвичайних ситуацій на об’єктах критичної інфраструктури, забезпечення нормальних умов життєзабезпечення населення  територіальної громади в умовах воєнного стану,   провели  огляд-оцінку  захисних споруд,  укриттів придатних для захисту учнів та працівників у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації.

     Керівниками погоджено проведення  в  навчальних закладах громади  тренінгу  з евакуації учнів, вихованців та викладацького складу у разі оголошення «повітряної тривоги» або пожежі.

     Співробітниками  ДСНС України  спільно з представниками Служби у справах дітей та відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення  Великоплосківської сільської ради проведено профілактичну роботу серед сімей з дітьми, пенсіонерів Великоплосківської громади з метою попередження нещасних випадків через порушення правил пожежної безпеки та правил поведінки в період опалювального сезону.

     Фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальні бесіди про наслідки нехтування вимогами пожежної безпеки та вручили застерігаючи листівки сім’ям з дітьми та пенсіонерам. Також під час спілкування  рятувальники нагадали громадянам, що  для того, щоб період холодів минув без шкоди для їх життя і добробуту, необхідно потурбуватись про пожежну безпеку у власних оселях, зокрема користуватись тільки справним пічним опаленням, перевіреним фахівцями газовим обладнанням, не перевантажувати електромережу, обережно поводитись з відкритим вогнем.

     Фахівці Служби порятунку зауважили, що підозрілі предмети категорично заборонено чіпати, розбирати або кидати у вогонь, а у разі виявлення потрібно негайно викликати Службу порятунку за номером «101».

     Будьте обережні з вогнем, бережіть своє життя та життя своїх дітей!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень