Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Далі буде Україна!

Дата: 18.01.2023 12:37
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Шановні друзі!

 

Як  раніше ми інформували,  у межах програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” у 2021 році почалися дорожні ремонтні роботи, а у 2022 році  планувалось продовжити  повноцінний  ремонт і реконструкцію  ділянки  доленосної  для  нас дороги  Т-16-15 Контрольно-пропускний  пункт «Великоплоске» – Новопетрівка – Цебрикове – Знам’янка – Березівка на ділянці 0+000 – км 27+070.

Але настало 24 лютого 2022 року…

З початком війни Уряд призупинив «Велике будівництво». Ділянка автодороги села Малоплоске  (14 км)  до села  Новопетрівка  (27 км) залишилася  в аварійному стані. Ми всі зрозуміли, що війна відтермінувала наші надії  на користування  дорогою з асфальтним покриттям, як  те було передбачено у проектно-кошторисній документації.  Разом з тим,   вимоги  до стану доріг в  режимі  війни збільшуються, зусилля у цьому напрямку потребують від усіх  більшої уваги, згуртованості та  відповідальності.

Виходячи з цього, наприкінці  2022 року керівництво Великоплосківської громади  погодило зі Службою  автомобільних доріг в Одеській області  проведення вирівнювання поверхонь автомобільної дороги  загального користування державного значення Т-16-15 Контрольно-пропускний  пункт «Великоплоске» – Новопетрівка – Цебрикове – Знам’янка – Березівка на ділянці 2+000 – км 27+070 на умовах співфінансування. Депутатами та керівництвом були прийняті відповідні рішення, підписано угоди, виділені кошти. Заплановано виконати влаштування вирівнюючого шару покриття по всій протяжності ділянки, ліквідувати руйнування та деформації шару дорожньої поверхні.

До  новорічних свят ТОВ  «Ростдорстрой» на підставі договору зі Службою автомобільних доріг в Одеській області «Про надання послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг» виконало значний об’єм робіт.

Наразі   роботи  з ремонту нашої доленосної дороги  продовжуються.  

Рухаємось уперед.

Дорожня техніка наближається  від села  Новопетрівка до адміністративного центру Тростянецького старостинського округу – с.Тростянець.

Попереду  столиця нашої громади – с. Великоплоске.

Далі буде Україна!

З повагою  Іван БАТУРІН, Великоплосківський сільський голова.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень