Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо з Днем працівників соціальної сфери!

Дата: 06.11.2022 08:00
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Кажуть добро повертається до людини сторицею. Про це, як ніхто, знають працівники соціальної сфери. Ви покликані допомагати, нести в світ милосердя. Ви даруєте людям надію на краще, вчасно подаючи руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох з вас слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим», стали сенсом життя.

 

Сьогодні ми вітаємо Вас, шановні працівники соціальної сфери, з професійним святом. Сьогодні всі теплі слова і побажання для вас. Ви цього заслуговуєте, бо, зазвичай, звикли самі дарувати тепло іншим, підтримувати, словом, порадою.    Переконані, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну професію.

Важко навіть уявити - скільки вами зроблено добрих справ за роки праці, скільки одиноких сердець знайшло прихисток, тепло і увагу завдяки вашій небайдужості і турботі.

 

Тож  від імені депутатського корпусу, виконавчого органу та мешканців  Великоплосківської сільської ради хочемо побажати вам міцного здоров’я, миру, терпіння і мудрості, домашнього затишку і тепла, достатку та добробуту.

 

Спасибі вам за розуміння та самовіддану працю. Зі святом!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень