Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сільський голова перевірив хід підготовки найпростіших укриттів та котелень закладів освіти громади

Дата: 19.10.2022 14:14
Кількість переглядів: 182

Фото без описуФото без описуФото без опису

  Іван Батурін перевірив підготовку найпростіших укриттів закладів освіти Великоплосківської сільської ради. В підвалах прибрано все зайве; побілено стіни; передбачено систему аварійного обладнання: LED-освітлення (12В), дизельні генератори (360В), мережеве освітлення (220В); підготовлено кімнати для санвузлів; передбачено водовідведення. Також особисто перевірив хід проведення робіт з підготовки котелень закладів освіти сільської ради, відповідно до розпорядження сільського голови від 14 жовтня 2022 року №157/02-04 «Про початок опалювального сезону 2022-2023 років».

  Сільський голова ретельно оглянув хід виконаних робіт на об’єктах, відзначив першочергові подальші напрямки робіт з підготовки до опалювального сезону.

    Першочерговим в нинішній державній політичній ситуації є зменшення і максимально раціональне споживання природного газу, а також, де це можливе, заміну його на використання альтернативними видами палива. Саме на це наголошує Іван Максимович, говорячи про роботи, що ведуться нині в котяльнях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень