Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем Малої Батьківщини Тебе, Земле мого роду!

Дата: 26.09.2022 23:10
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

З Днем Малої Батьківщини Тебе, Земле мого роду!

Великоплоске - найкрасивіший куточок Одещини, який дихає своєю історією, живе давніми традиціями та звичаями.

200 років…

Наше село пережило багато подій у своїй історії. Багато чого змінилося за віки та незмінним залишається непереможний дух працелюбного народу, який береже минуле та закладає фундамент майбутнього! Від діда - прадіда добрі, привітні, щирі, трудолюбиві мешканці Великоплоского, з початку його заснування та до сьогодення, привносять в історію рідного села часточку себе, свою щиру любов.

Ювілей це завжди певний рубіж, час осмислення: що зроблено, що досягнуто, до чого прагнути.

Ми завжди щиро радіємо нашим успіхам, пишаємося досягненнями та з гордістю розповідаємо усім про наше чудове село Великоплоске. Так само близько сприймаємо всі труднощі села, переживаємо невдачі та складні часи. Усі досягнення, якими багате село Великоплоске, складаються з щоденної копіткої праці багатьох спеціалістів, знань і талантів його мешканців.

Великоплоске сьогодні – серце Великоплосківської громади. Бути «столицею» - це і честь, і велика відповідальність.

Я бачу в майбутньому село сильним та квітучим, а громадян – щасливими і забезпеченими. І тільки сумлінною працею, з великим бажанням та любов’ю до рідного села ми зможемо відстояти своє право на майбутнє і змінити на краще наше сьогодення. Сучасні покоління можуть пишатися тим, що тут народжуються і зростають. Сучасні покоління – це талановиті і працелюбні люди, які змінюють обличчя Великоплоского. Наша сила в єдності. Адже разом ми розвиваємося, покращуємо побут та благоустрій, йдемо вперед. Разом ми стаємо на захист нашої Батьківщини. Разом ми - єдина і велика сім'я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для спільного життя.

До дня села ми підготували інсталяцію «Я ЛЮБЛЮ ВЕЛИКОПЛОСКЕ ». Переконаний, що кожен з нас має саме такі почуття, а любов до рідного села буде надихати на нові звершення та досягнення.

Бажаю селу Великоплоске - процвітання, росту, стабільності та віри! Бути і надалі вічно молодим, квітучим і красивим центром, що об’єднує всі старостинські округи нашої громади, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще!

Звичайно, не можу не зупинитися на питанні, що хвилює усіх мешканців: святкувати урочисті події, чи ні?

Увесь світ тривалий час живе в надскладних умовах.

Спочатку – епідемія COVID -19, режим надзвичайної ситуації, карантинні обмеження, вакцинація… Вже півроку як у наш спільний дім увірвалася страшна війна.

Та життя – продовжується!

Враховуючи непростий історичний час, що переживає наша країна, гучних заходів у Великоплосківський громаді ні 27 вересня 2022, у День народження Великоплоского, ні 9 жовтня, коли свій 160 – річний ювілей відзначатиме с. Словяносербка, не планується. Але це не заважає відчувати свято, яке набуває особливого змісту у війну, кожному у душі.

Шановні земляки, дорогі мешканці села Великоплоске! Від імені сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх із 200-річчям рідного села. Бажаю вам найголовнішого сьогодні – миру! Кожному мешканцю – міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій на благо нашої громади. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. Божого вам благословення!

З Днем села, дорогі плосківчани! З Днем Малої Батьківщини Тебе, Земле мого роду – моє рідне село!

З повагою Іван БАТУРІН – Великоплосківський сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень