Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні земляки!Підприємці,волонтери,керівництво громади,односельці,однодумці,знайомі,товариші і всі небайдужі ,хто відгукнувся на пост про збір коштів.

Дата: 06.09.2022 15:31
Кількість переглядів: 1315

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


     Від усього серця дякую вам за те, що підтримали мого сина Михайла та всю бригаду, яка тримає оборону нашої країни на сході!
     Наразі момент ви допомогли у важкій ситуації, а саме зібрали кошти на позашляховик для ЗСУ, який потрібен для підвезення БК, надання допомоги пораненим та виконання різноманітних бойових задач. Дякую Вам за розуміння, поради та підтримку. Ми проробили з вами в край важку роботу. Ми стали волонтерами.. Це надзвичайно важливо, коли в країні йде війна. Бажаю Вам здійснення усіх заповітних мрій, постійного везіння, енергії та ентузіазму, благополуччя і миру. Нехай з вами будуть завжди поряд рідні та вірні друзі, однодумці. Нехай будинок кожного із вас буде повною чашею добра, злагоди та любові. Дуже приємно усвідомлювати, що на світі є люди, які готові опинитися поряд, коли це так важливо. Тільки так ми пришвидшуємо нашу перемогу. У єдності наша сила! Доземний уклін людям,які взяли на себе найважчу частину роботи,по знаходженні,закупівлі та доставці автомобіля - Дубровін О.Л.,Макаришин О.М.,Орлов О.Ю.,Труханов Л.Г.,Батурін І.М.,Шлюшкін С.Л.,Орлова Л.А.

 

     Стукалова Ліна Борисівна 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень