A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні жителі Великоплосківської громади!

Дата: 18.12.2021 15:01
Кількість переглядів: 309

Фото без описуЩиро вітаємо із Днем Святого Миколая!

    З давніх часів український народ шанував Миколу Чудотворця заступника, наставника й покровителя дітей та знедолених, які найбільше потребували турботи.

   Усі ми чекаємо цього особливого дня! Як добра зимова казка, це світле й радісне свято першим приходить до нас, сповіщаючи про наближення Різдва Христового й Нового року. Нехай сьогоднішнє свято запам’ятається Вам приємними несподіванками, чудовим настроєм та незабутніми враженнями!

    По-особливому вітаємо самих найменших, які найбільше радіють Миколаю!

   Сьогодні, до дітей незахищених категорій в усі куточки Великоплосківської громади завітав Святий Миколай з подарунками та солодощами. 51 дитина отримала подарункові набори, придбані за рахунок місцевого бюджету Великоплосківської сільської ради. Також до привітань долучились небайдужі жителі нашої громади та підприємці, які неодноразово приймають участь у благодійних акціях. Для дітей підготовлена розважально-конкурсна програма та проведена працівниками Будинків культури спільно з службою у справах дітей Великоплосківської сільської ради.

   Дорогі діти, зростайте добрими й щасливими на радість рідним та на славу Україні! Керівництво Великоплосківської громади бажає кожній родині добра та щастя. Нехай теплo і затишок не покидають Ваші домівки, а Святий Миколай приносить тільки радість! Рясних Господніх ласк Вам та міцного здоров’я!

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень