A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 10:02
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери, встановлений Указом Президента України № 374/99 від 13 квітня 1999 року.

Це професійне свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щоденно забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати та безпеки праці, трудових відносин.

Соціальному працівникові доводиться стикатися з різними сферами життя людини та суспільства: фізичним та психічним здоров'ям, особистими та груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної та соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя та багатьма іншими.

У сучасних умовах розвитку України стає гострою проблема правового захисту кожного громадянина, обґрунтування правової доцільності його побутової поведінки, професійної, політичної та інших видів діяльності.

Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери — професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не лише за службовим обов'язком, а й з наказу совісті та поклику душі. Вони дарують людям надію на краще, своєчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох із них слова Івана Франка: «Життя людини доти має цінність, доки людина може допомагати іншим», — стали сенсом життя.

Вітаємо соціальних робітників, працівників Відділу сім‘ї, молоді та соціального захисту населення, Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради  та Новосавицького психоневрологічного будинка-інтернату зі святом.

Будьте здорові, оптимістично налаштовані, активні, доброзичливі. Бажаємо Вам і Вашим близьким добра, любові, здоров’я і всіх благ.

 

З повагою виконавчий комітет Великоплосківської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень