A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Дата: 12.09.2021 21:41
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

     12 вересня 2021 року, на центральному стадіоні с.Великоплоске відбулися урочисті заходи з нагоди - Дня фізичної культури та спорту. Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. День фізичної культури і спорту – це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу. 

     У спортивних змаганнях взяли участь юні спортсмени Словяносербського,Тростянецького,Новосавицького старостинських округів та с.Великоплоське. Привітав зі святом усіх присутніх головний спеціаліст відділу освіти ,культури, молоді, спорту та туризму Гальцев П.Т..Змагання пройшли в дружній та теплій атмосфері. Переможці були нагороджені грамотами відділу ОКМСТ виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради.

     Висловлюємо велику подяку вчителям фізичної культури, які прийняли участь у змаганнях – Полякову О.К.,Зубко М.Д.,Пєрстньовій О.І.,Сорокіну О.П. та Шульгіну О.Г. 

     Бажаємо всім нашим спортсменам міцного здоров'я, добра, миру та підкорення нових спортивних висот!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень