A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2021 15:21
Кількість переглядів: 520

Шановні жителі громади!

Нашій нації довелося пережити багато жахливих подій, про які раніше не могли й подумати в ХХІ столітті, та сьогодні історія безжальна... Вона назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний початок 2014-го... Її важко буде дочитати до крапки...

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні – людей, які поклали на вівтар нашої Свободи і Гідності найдорожче, що вони мали, - власні життя! Сім років тому найактивніші представники українського народу відстоювали право всіх нас жити у вільній Україні. За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. На столичному Майдані не було бідних чи багатих, сильних чи слабких, як не було і немає Сходу чи Заходу... Рівність і братерство – основна рушійна сила, яка підкорила Україну та весь світ. Люди різного віку, професій, віросповідань, з різних куточків України,  йшли під кулі снайперів, прикриваючись лише дерев’яними щитами, не за свої особисті інтереси, а за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї держави. Вони – Герої, бо герой – це той, хто не шкодує себе заради інших. Ми всі в боргу перед цими людьми – і тими, хто вцілів, і тими, хто утворив Небесну Сотню та спостерігає за нами з небес. Дуже хочемо вірити, що їхні смерті не були марними, що ціною їхнього життя стане краще Україна. Знаємо, що український народ після Революції Гідності став іншим і вже ніколи не буде терпіти неправди та несправедливості.

Будьмо гідні їх подвигу, бережімо Україну. Просимо згадати і вшанувати в ці дні Героїв Небесної Сотні. Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі.

 

 

З повагою відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень