Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Рішення №1239-VIII «Про звернення депутатів Великоплосківської сільської ради до Роздільнянської районної державної (військової) адміністрації з проханням забезпечення технологічних проїздів для сільськогосподарської техніки шириною не менше 6 м., щодо здійснення сільськогосподарської діяльності на земельних ділянках за лінією облаштування інженерно-технічних і фортифікаційних споруд.»

Кількість переглядів: 24
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення
Дата: 12.07.2024
Номер документу: 1239-VIII
Назва документу: Про звернення депутатів Великоплосківської сільської ради до Роздільнянської районної державної (військової) адміністрації з проханням забезпечення технологічних проїздів для сільськогосподарської техніки шириною не менше 6 м., щодо здійснення сільськогосподарської діяльності на земельних ділянках за лінією облаштування інженерно-технічних і фортифікаційних споруд.
Прикріплені файли:
  1. Рішення № 1239-VIII Про звернення депутатів Великоплосківської сільської ради до Роздільнянської районної державної (військової) адміністрації з проханням забезпечення технологічних проїздів для сільськогосподарської техніки шириною не менше 6 м., щодо здійснення сільськогосподарської діяльності на земельних ділянках за лінією облаштування інженерно-технічних і фортифікаційних споруд. (0.64 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень