A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Агенція регіонального розвитку Одеської області»

Дата: 09.02.2023 09:00
Кількість переглядів: 150

Установа «Агенція регіонального розвитку Одеської області» (далі – Агенція) створена на виконання Закону України «Про засади державної регіональної політики» Одеською обласною державною адміністрацією та Одеською обласною радою. Місія Агенції – створення міцного підґрунтя для стабільного соціально-економічного розвитку територіальних громад області та регіону в цілому.

Агенція реалізує комплексну програму цифрової інтеграції та трансформації інвестиційних ділянок та проєктів територіальних громад – проєкт ProUkraine (платформа, структурована система інформації про перспективні для інвестування об’єктів в Одеській області).

У межах проєкту ProUkraine планується цифровізувати всі інвестиційно- привабливі ділянки у територіальних громадах, створити тизери інвестиційних проєктів щодо цих ділянок, інтегрувати та просувати платформу серед національних та іноземних інвесторів, великих підприємств, міжнародних консалтерів.

З огляду на зазначене, а також для більш активного інформування громадськості та потенційних партнерів щодо можливостей залучення матеріально-технічної допомоги для реалізації проєктів у територіальних громадах розміщуємо посилання на сайт Агенції (www.rdaod.com.ua) та інвестиційну карту регіону (www.proukraine.com.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень