A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Семінар-нарада клубних працівників Великоплосківської сільської ради

Дата: 07.02.2023 15:33
Кількість переглядів: 385

07.02.2023 року на базі Великоплосківського сільського будинку культури відбувся семінар-нарада клубних працівників Великоплосківської сільської ради за участю начальника відділу освіти , культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради Володимира Ярочкіна та головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ірини Труханової за темою: «Аналіз статистичних і тематичних матеріалів закладів культури Великоплосківської с/р за 2022 р. Пріоритетні напрямки роботи закладів культури у 2023 році».

На нараді були розглянуті такі питання:

1.       Аналіз роботи клубних закладів Великоплосківської сільської ради за 2022 р. Доповідач -головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ірина Труханова. Розглянуті  основні напрямки роботи: розвиток аматорського мистецтва, розвиток національно-патріотичного виховання молоді, співпраця з волонтерськими організаціями, дослідження, збереження та відродження традиційної народної культури, участь аматорських колективів та вихованців закладів культури в обласних та всеукраїнських конкурсах .

2.        Перспективні напрямки роботи клубних закладів на 2023 рік. Доповідач - начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Володимир Ярочкін.  Пройшло обговорення важливих питань: збереження мережі закладів культури, підвищення рівня забезпеченості населення культурними послугами; збереження національної культурної спадщини, залучення громадян, дітей, молоді до активної участі в культурних процесах; покращенні взаємодії з громадськими, волонтерськими організаціями та соціальними службами; відкритість  вільного доступу для всієї громади до інформаційних ресурсів.

 Також розглянуті питання, які пов’язані з новими формами роботи закладів культури – проведення благодійних заходів на підтримку ЗСУ. Обговорювали проведення благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ до народознавчого свята «Масляна». Пропонувалось учасниками семінару на ярмарок представити роботи вихованців клубних закладів на патріотичну тематику та вироби національної кухні.

Цілі поставлені ! Разом ми сила! Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень